6 geniale beauty hacks alle jenter burde vite

Da har jeg allerede satt igang med det første innlegget her på bloggen, og det første jeg har tenkt å dele med dere er noen super geniale beauty hacks som dere absolutt bør vite.

Maskara tips
Noe som mange gjør når maskaraen begynner å bli tom er at man pumper kosten opp og ned for å få mer produkt ut av beholderen, ikke gjør dette! Når du pomper den kommer det masse luft inn i beholderen som tørker ut maskaraen. Prøv heller å snurre kosten rundt når du tar den ut av beholderen. da tørker ikke maskaraen like lett ut.

Lys
Hvis du opplever at sminken ser helt annerledes ut når du sminker deg inne på toalettet og når du kommer ut i det naturlige lyset etter du går ut døra hjemmefra. Så er det begrunn av forskjellen på lyset. Lyset på badet eller rommet er som regel mye mørkere og gulaktig enn ute og det kan få sminken til å se annerledes ut. Derfor vil jeg anbefale dere å sitte med et speil nærme vinduet slik at du får det naturlige lyset på deg slik at du får mye bedre sminke resultat, men hvis du sitter å sminker deg på morgningen eller på kvelden når det er mørkt ute så vil jeg anbefale å bruke et bra lampelys.
                                                      
                                                                                                                                Bilde tatt fra google.

Få mer matte lepper
Som regel når jeg tar på meg en leppestift så blir den alt for glossy. Men får å unngå det tar jeg først ett stykke med tørkepapir foran leppene når jeg har leppestift på meg og tar en pudder kost uten noe produkt på og "puddrer" over papiret som "henger" på leppene mine slik at leppestiften skal bli litt mindre glossy, så for å få det beste resultatet med matte lepper så påfører jeg et hvitt translucent pudder med en stor kost. Fargen på leppene vil da holde seg fine og matte.

Statisk hår
Mange av oss jenter får veldig lett statisk hår når vi er ute eller på skolen, det gjør hvert fall jeg. Så for å unngå det tar jeg med meg en liten body lotion flaske i vesken min som ikke da tar så stor plass. Det jeg gjør med den er at jeg tar en liten pumpe med body lotion i hendene mine å gnir det det gått inn slik at det bare ligger litt produkt igjen på håndflaten min. Etter det påfører jeg kremen gått i håret der jeg får statisk hår, jeg får spesielt statisk hår på baby hårene mine foran på hår kanten. Dette høres kanskje litt ekkelt ut, men det virker veldig bra og jeg får ikke fettet hår i det hele tatt.

Søler du maskara?
Som regel når jeg skal påføre maskara søler jeg alltid en haug med maskara oppå øyelokkene, nedenfor øyet og kanskje litt på nesa. Det som funker aller best med å få vekk maskaraen uten å ødelegge hud sminken er å vente til maskaraen har tørket 100% og så tar jeg en qtips og forsiktig drar sølet vekk.

Perfekt eyeliner
Når jeg skal ut på noe kjekt og skal sminke meg litt mer, så bruker jeg som regel eyeliner. Og får å si det slik så har jeg ikke noe talent med å påføre eyeliner vingen.Men for å få den perfekte eyelineren så bruker jeg å ta en teip å teipe slik jeg vil at eyeliner vingen skal være slik at den blir helt bein, dette et tips så funker kjempe bra og som ikke tar lang tid. Slik er det du gjør det ↓
                                         
                                                                                                                                          Bilde tatt fra google.

 

Dette var minke skjønnhets tips, så håper jeg det falt i smak for dere!
                                                    
 

 

2 kommentarer

Marte

06.04.2016 kl.20:43

veldig bra tips :D

Iselin Renée

08.04.2016 kl.17:19

Gode tips :)

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPic>
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits