Ting dere gutter kanskje ikke visste om jenter

Nå har jeg tenkt å dele et innlegg med dere som da kanskje ikke handler om mote og sminke. Men som jeg har skrevet tidligere så har jeg jo ikke bare tenkt å blogge om det. Så da tenkte jeg å dele et innlegg med dere om ting gutter kanskje ikke visste om oss jenter. Alle dere er kanskje ikke enige om alt dette, men det er hvert fall hva jeg synes, og kanskje flere dere andre.

1. Playere
Vi jenter liker absolutt ikke playere. Det jeg mener med player er hvis en en gutt holder på med en jente i over lang tid, og at de kanskje er på vei til å bli sammen, eller om de er sammen fra før av. Så plutselig begynner han å snakke med mange andre jenter, ikke at det er et stort problem hvis de snakker om vanlige ting. Men hvis de plutselig begynner å flørte og går over til å være med hverandre og eventuelt kysser eller å gjøre drøyere ting så blir det jo til at gutten player en jente. Mange tenker kanskje at han ikke er en player hvis de bare kysser, men selvføgelig er jo det utroskap? for man skal vell ikke gjøre noe med andre jenter når man allerede han en jente. De fleste jentene finner som oftes ut hvis en gutter er utro, det skal jeg låve deg! Føler de fleste jentene finner ut av alt mulig.

2. Sjenert
Det er mange gutter som ikke tør å snakke til jenter selvom de har noe for en jente. Men jeg skal låve dere gutta! Jenter elsker som regel at gutter er pratsomme. Kleine stillheter er virkelig ikke noe bedre enn å si noe kleint.

3. Følelser
Noe av det mest irriterende jenter vet om er gutter som bare viser følelser over sosiale medier. Å fortelle en jente at du har følelser over sosiale medier kan absolutt alle gjøre. Men hvis dere forteller en jente at dere har følelser for dem face 2 face så er det mye mer troverdig og ekte.

4. Mensen
Når jenter er sure så betyr det ikke at de alltid har mensen. Det kan være en helt annen grunn. Så spar dere for den standard kommentaren, for da kan jeg garantere deg for at hun blir enda mer surere. Spør heller om det går bra me henne.

5. Stresset
Det værste du kan gjøre når en jente er stresset, er å si `slapp av`. Spar deg for den kommentaren, og få henne heller til å slappe av. 

6. Kose
Vi jenter elsker som regel at dere tar intiativ til å kose selvom det bare gjelder at hun vil at du skal holde rundt henne, bare det ikke blir for mye hver eneste gang.
                                          
                                                                                             Bilde er tatt fra weheartit.com
 

6. Kommenterer
Jenter hater alltid når gutter kommenterer andre jenter for eksempel på TV eller om det er noen venniner. Plis ikke gjør dette foran en jente du liker! Da kan jenta tro at du synes hun er så mye finere enn jenta di. Hvis du virkelig synes det så kan du heller spare deg for den kommentaren.

7. Humor
Jenter elsker gutter med bra humor. Jeg synes hvert fall at når en gutt har bra humor så blir han så mye finere, og å få henne til å le når hun er lei seg er det beste en gutt kan gjøre hvis hun har en dårlig dag.

8. Vær grei
For all del vær grei med jenta, men hvis det blir for mye av det gode så kan det være for mye og hun kan fort bli lei av deg hvis det blir alt for mye. Dette gjelder ikke alle da.

9. Godt smil og en bra personlighet
Har du et godt smil og en bra personlighet så kan du bli dobbelt så fin i jenta sine øyne.

10. Mase
Jenter hater å mase på gutter når det gjelder om å finne på noe sammen. Hvis du liker henne så prøv å ta intiativ.

11. Romantisk middag
Ta henne på en romantisk middag, og hun vil falle pladask for deg som regel. Det trenger ikke å være ute på en dyr resturant, bare å være dere to hjemme er romantisk.

12. Still opp for henne
Still opp for henne og vær der når hun trenger deg. Jenten vil da se på deg som en forståelsesfull gutt og du vil da ha mer sjanse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPic>
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits