Hvorfor må alle være så perfekte?

Jeg har jo en blogg som handler litt om mote, men også andre ting. Men nå som vi snakker om mote så synes jeg det er så inderlig mye press på oss jenter her ute i verden, spesielt i Norge. Hvorfor må alle være så perfekte? Er et spørsmål jeg spør meg selv om stadig vekk. Jeg har selv ikke så stor selvtillit når det gjelder kroppen min og hvordan jeg ser ut. Men hvorfor må det være slik at man må ha de dyreste og fineste anntrekkene, ha en fin kropp og et fint ansikt for å bli likt av mange mennesker(hvis man vil det da). Nå mener jeg ikke at alle der ute er sånn, men en del. Jeg er selv ungdom og føler at dagens samfunn har mye å si hvordan vi ser ut hvis man vil bli likt av en haug av mennesker. Men det som er så bra er at ikke alle er sånne så bryr seg hvordan andre ser ut, men jeg opplever selv at man må være fin for å bli likt av mange mennesker.

For å sette begrepet selvtillit inn i bilde så er det ikke en enkel sak. Årsaken er veldig enkel, selvtilliten forandrer seg i takt med personen. Personens selvtillit blir dominert av alt fra miljøet rundt dem, til det personen tenker og gjør hver eneste dag. For å gjenta meg så har ungdommen idag høye krav til hvordan man skal se ut og hvilke klær man går med.

Presset blant oss ungdommer har vert gale til alle tider, men nå er det mye sterkere enn før. det kommer stadig med reklamer på Tv der man ser damer med tynne, slanke kropper, og vi kan nesten ikke gå ut døra uten å bli påvirket. For å ikke bli påvirket så må man jo nesten stenge seg selv inne på rommet uten tv, pc, magasiner osv. Er det virkelig sånn vi vil ha det? Slanke damer, merkeklær, perfekt hår, og mye mer. Er det ikke bra at alle er forskjellige på sin egen måte da?

Jeg blir selv påvirket av andre slik som sikkert mange andre også gjør. Jeg kjøper dyre merke klær for å slippe unna dem som ikke respekterer meg for mine forskjeller. Personlig synes jeg det er dumt, siden jeg synes vi burde få kle oss slik vi vil. Kanskje vi må tenkte litt mer på oss selv, og hvordan vi selv vil være?

Del/lik gjerne hvis du er enig i dette innlegget.

#mote #ungdom #dagens #press

2 kommentarer

MariaExpressen

09.04.2016 kl.15:12

Veldig sant. Bra innlegg!

Birgitte

09.04.2016 kl.17:01

Perfeksjonisme er farlig, ikke noe man må strebe for mye etter. Det viktigste er å være seg selv og ikke forandre seg for å bli likt!

Skriv en ny kommentar

Image and video hosting by TinyPic>
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits